Home
EMC


Educatie Medicala Continua

EMC

In vederea cresterii gradului de pregatire profesionala si asigurarii unui nivel ridicat al cunostintelor medicale, medicii sunt obligati sa efectueze un numar de cursuri de pregatire si alte forme de educatie medicala continua si informare in domeniul stiintelor medicale, pentru cumularea numarului de credite stabilite in acest sens de catre Consiliul National al Colegiului Medicilor Dentisti din Romania.

Medicii care nu realizeaza pe parcursul a 5 ani numarul minim de credite de educatie medicala continua, stabilit de Consiliul National al Colegiului Medicilor Dentisti din Romania, sunt suspendati din exercitiul profesiei pana la realizarea numarului de credite respectiv.

Educatia medicala continua (EMC) reprezinta totalitatea activitatilor planificate de pregatire teoretica si practica desfasurate de medici in vederea dobandirii sau imbunatatirii nivelului de cunostinte, abilitati si atitudini profesionale, in scopul cresterii calitatii actului medical si nivelului de performanta in domeniul respectiv.
Anunt important!

Comisia EMC si Comisia Profesional Stiintifica a CMDR, va aduce la cunostinta ca NUMAI manifestarile postate pe site-ul www.cmdr.ro la sectiunea EMC au acordul comisiilor. Cele care nu sunt mentionate pe site-ul www.cmdr.ro la sectiunea EMC, nu beneficiaza de credite EMC (conform regulamentului EMC publicat in M.Of.).

Nota!
Aceasta lista se va reactualiza in functie de cererile primite la CMDR. Va rugam sa verificati periodic aceasta lista.

In atentia Colegiilor Teritoriale ale CMDR !

Va rugam sa ne comunicati lista participantilor, seriile si numerele de ordine ale diplomelor cursantilor prezenti la manifestarile EMC creditate de catre CMDR. Acestea vor fi eliberate de catre colegiul teritorial, iar la CMDR se vor comunica în vederea întocmirii Registrului de EMC-uri.

Documente EMC 8 fisiere

Furnizorii EMC 1 fisiere

Cauta medic dentist


Introduceti numele

Introduceti prenumele


  

Sponsorizare amenajare sediu CMDR


IBAN: RO65BREL0001070026850104

Newsletter

Introduceti adresa de email pe care sa va trimitem ultimele noutati.


Sediile CMDR

Afla locatia sediului CMDR din judetul tau... Click aici »


Linkuri utile